plögg

pluggpluggplugg, dagarna i ända.

vi har fan suttit och suttit och suttit. igår var vi upp och gjorde dataövningen, årsredovisningen kabom :) på tåget såg jag även att hemtentan kommit upp, 33 av 40, skoent med lite bekräftelse! så VG på marknadsföringen, kul. nu sitter vi med gamla tentor och kollar hur mycket debet och kredit vi faktiskt kan. verkar vara hyffsad koll iaf, hoppas. blir jääävligt skönt att göra bort deltentan imorgon så är vi over med den.
jättesugen på att träna, blir sjuuuukt skönt! bara tränat måndag, onsdag, känner mig så jävla taggad! halsont och sånt skit är hyffsat över. nu sommar 2012, fuck you, här kommer jag!


topmodel

typiskt'a. alice var ju inte tvungen at vinna.



blivit heldagar plugg igår och idag. hann med en snabbis träning, rygg, biceps och sola. väldigt trött och sliten efter dessa två dagar och det som tär mest är att vi har tvåtusen uppgifter kvar. även årsjävladataredovisningen som kommer ta hela dagen imorgon, eventuellt även torsdag och tenta fredag. rast och ro? gjort baconsallad idag med smörstekta champinjoner, gurka, ruccola och feta ost. imorgon hooooppas jag kunna få träna lite mer, hade vart så skönt.

tog en promenad till själa i söndags och fick grillspett, även glass med jordgubbar. var ut till jimmy i stugan också. det var trevligt, mycket drawsomething.

försökt att inte tänka på honom så mycket, men det är svårt. jag tycker om honom. hoppas att han saknar mig snart. lite bilder från dagarna.


god morgon söndag, igen.

dubbelsöndag, skönt'e. även om linda och plugget är på väg hit, vi slipper i vart fall åka till umeå.
hoppas på att få mycket gjort idag så vi slipper åka till umeå så mycket i veckan.

annandag påsk har vi idag. en del brudar har varit hemma och det har vart trevligt, även om vi inte setts så mycket som vi borde gjort. linn och jag drack lite vin i torsdags och tog oss ut, det var trevligt. i lördags var vi tolv pers i min tjugokvadratare, hjärta och stjärte. vi drog vidare till hägge vid tio och vidare ut. var hem och lyxade grillspett igår, fantastiskt. vart en promenad till själa tom, hurtig bakissöndag. bytte sängkläder och diskade bort. hälsade på jimmy i stugan igår, alltid lika trevligt, drawsomething och chips.
jag har vart duktig och inte hört av mig något alls, stötte typiskt på honom på port 9 såklart, bara för att bli påmind. jag hoppas att han hör av sig snart, jag saknar honom. var och veckohandlade imorse, stog och stampade vid dörrarna på kvantum. rostat mackor, onyttuigt. jaja, nu coffee!


nu lägger du av jörgen

hej igen, och hå.
sjukt fin kväll igår, mys med brudarna och kalas. vart käk hos elin för att ta det ett steg vidare mot pel-e och jakob. massa korvar, dels i salladen johanna och elin fixat, men även på festen vi övergick till efter maten. verkligen roligt. jens var snäll och skjutsade oss på olles, där var det mycket folk och kö. kön sprang nästan förbi, det var skönt. för en gångs skull. träffade päran på vår mötesplats, långa diskussioner med jimmy även. jag pratade om negativa sidan och han var den positiva, som vanligt. skulle jag få lite positiv insikt från honom och han få lite visa känslor från mig skulle antagligen en perfekt individ bildas.

jag gick direkt hem efter olles, kände inte att jag pallade med att jävlas, vilket jag antagligen skulle gjort om jag inte gått hem. vart dock ett sms. jag känner så ofta "nu är det nog", men trillar och trillar. jag måste sluta gräva i den här jävla gropen, den är så djup och besvärlig nu. önskar jag visste hur jag skulle kunna ta mig därifrån, men jag vet fan inte. jag behöver veta vart tråden börjar, jag ser den inte, men måste hitta den nu. måste trycka på någon "off-knapp" och bara hitta ett ljus i tunneln. jag måste sluta stressa och må bra. fan va stressigt.


RSS 2.0